Portfolio

Quinta Das Oliveiras

Description

This traditional property was renovated throughout to create a modern living space both inside and out.

The entire project took only six months to complete and included a completely new kitchen with functional workspaces and informal dining area and stylish bathrooms with innovative design solutions used to make the most of limited space.

While inside benefited not only from renovation works but also wardrobe and furniture design, outside was transformed into a courtyard retreat complete with enticing jacuzzi area to complement the rest of the property.

Project Details

  • Location:Poço Barreto, Silves
  • Year:2015
  • Tags:
    Renovations

Other Projects

Other projects that may interest you.

Villa Vale da Lapa
Carvoeiro
Villa Design
Aldeia das Chaminés
Casa Branca
Renovations, Project Management