Bespoke Algarve Share

Boavista

Tags:
    Villa Design

A contemporary style detached villa with strong design elements have helped to create a striking, yet highly functional property that works in conjunction with the natural environment. 

Dramatic lines were used to frame the property and to draw together the interior and exterior areas of the villa while the use of glass helps to increase the feeling of open space throughout the property.

Sweeping features work to balance the entire design and to create a distinctive property which is also practical and functional for owners.

Works began May 2015 with completion by the end of 2016.

Como clientes, sentimo-nos gratificados pelo facto da equipa da Bespoke ter conseguido com coesão a resolução de todas as etapas para a execução do projeto, do início ao fim, desde a parte conceptual até à entrega do projeto. Tendo sempre em conta os nossos gostos e desejos. Acreditamos que o John conseguiu reunir a equipa perfeita que faz jus ao nome da Bespoke.

- Rui & Helena Sousa
  • Location: Boavista, Carvoeiro
  • Year: 2018
  • Status: On-going

Ready to start your project?