Bespoke Algarve Share

Casa Branca

Tags:
    Renovations

Bespoke Algarve Architects were responsible for the complete redesign of a traditional Portuguese villa in Carvoeiro, transforming the property into a comfortable, practical and welcoming home.

The team created the design for the new look villa and then went on to project manage the construction work, which began in June 2015 and was completed by February 2016.

Combining original elements of the property with the need to create a bright and functional space led to creative solutions in a unique property with several striking design features.

The project management of the construction allowed for the renovations to be completed quickly and to the very highest standards.

  • Location: Carvoeiro, Lagoa
  • Year: 2016
  • Status: Finished

Ready to start your project?