Bespoke Algarve Share

Casa Milhafre

Tags:
    Renovations

A complete redesign was required for this traditional property located in Benagil.

Attention to detail was key to being able to realise this project within a limited space, transforming the property from a small home into a luxurious space.

Key to the renovation of the property was the creation of a penthouse, complete with a roof terrace, bar, barbecue and lounge seating area to optimise the incredible panoramic views enjoyed by the property.

Consideration had to be given to the need for a full frame structure to support the roof terrace pool.

Construction started November 2015 and completed September 2016.

Special thanks to Benagil Holidays who contracted us to design this project and to Bruno Gonçalves for photography.

After talking with more architects we came in contact with John from Bespoke Architects. From the moment we discussed our plans, the feeling with this company and John as a person, felt right.

He has the ability of listening very well to the client and after this process he comes with usefull additional ideas.During the project Bespoke had close contacts with the builders and they made sure communication between all parties ran smoothly.

We would absolutely use John and his team again when starting another project in the Algarve!

  • Location: Benagil, Lagoa
  • Year: 2016
  • Status: Finished

Ready to start your project?