Bespoke Algarve Share

Skywalker Villa

Tags:
    Villa Design

This villa design is based on the client's desire to create an object inspired by a series of science fiction cult cinema and the need to obtain as many living spaces possible overlooking the sea on a relatively narrow plot of land.

The guiding mesh is fundamental when organizing the interior spaces maximizing the south view guaranteeing privacy to the neighbouring plots. The social spaces were elevated unlike the private spaces as a way of highlighting and making the architectural object more complex.

The relationship between the elevated swimming pool and the house, draws a dinamic line that rises the ground resulting in a project with a vigourous form and uniqueness.

 

  • Location: Carvoeiro, Lagoa
  • Year: 2020
  • Status: On-going

Ready to start your project?